fredag 14 oktober 2011

INSPIRATION

Var finner vi vår inspiration? Var finner du din? Jag älskar känslan av att bli upplyft när jag finner ny inspiration, eller finner vägen tillbaka till "gammal" dito! Inspiration kan ju vara så oerhört mycket, och det kan ge och utveckla så mycket, men oavsett vilken del av ens inre som blir berört så tror jag vi alla kan skriva under på att inspiration alltid skapar glädje. I dagarna har jag återupptäckt en underbar kvinna som inspirerar mig grymt mycket och nu "använder" jag henne och hennes musik till att leta upp gömda skatter i mitt inre. Finns det delar av mig som jag känner att jag tappat bort lite eller glömt av, och som skulle vara så roligt att rota fram igen? Jajamen, och jag tror kära Florence kan hjälpa mig! För något år sedan blev jag tipsad om hennes musik av en härlig "gammal" arbetskamrat och jisses vad jag är glad över det tipset! Se bara, inspirationen hon ger mig sprider sig på så härligt många plan av det som är jag =)
Min inspiration kommer från människor, ting, naturen och tankevärlden och det bästa är nästan att upptäcka när något som funnits mitt framför näsan på mig hur länge som helst, helt plötsligt visar sig hysa makalösa små hemligheter! Eller så har det helt enkelt bara kommit en dag då jag öppnat mina ögon tillräckligt mycket...

1 kommentar:

  1. Jag kan också har massor olika saker som inspirera mig, men andra människors kreativitet eller väldigt visuellt starka vyer, bilder, drömmar och filmer väcker mycket av min "muse". Jag älskar att hör andras ideer, ibland är det ett ord eller en tanke hos dem som startar det där inre nätet av inspiration och motivation... och när det väl tar fart så känner man sig så lycklig! =)

    SvaraRadera